Zonneschermen

opal design 2 led akk buitenleven

Het parade paard van AKK Buitenleven

Moderne technologie ontmoet eersteklas design – de Opal Design II van weinor voldoet aan de hoogste eisen van een cassettescherm uit de premium klasse. Ontwikkeld voor het beschermen van grote oppervlakken, past ze zich aan de desbetreffende architectuur harmonisch aan. Met de fraaie cassette ontstaat een verfijnd accent op de gevel. De vele product opties zorgen voor eenvoudige bediening, overtuigend comfort en een lange levensduur.

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 1200 cm
tot uitval 400 cm

 

Met of zonder ingebouwde LED verlichting

cassita 2 led akk buitenleven

Het juweel onder de cassetes

Met haar slanke, minimalistische design biedt de Cassita II de perfecte overeenstemming met moderne woontrends. Ongeacht haar extreem compacte vormgeving herbergt de cassette een hele reeks van technische innovaties. De optisch gereduceerde tweepuntsophanging ondersteunt het moderne design

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 550 cm 
tot uitval 300 cm

 

Met of zonder ingebouwde LED verlichting

kubata led akk buitenleven

Het kubistische cassettescherm

Helder | consequent | kubistisch – Waar houdt het gebouw op, waar begint de zonwering? Bij het cassettescherm Kubata zijn de overgangen vloeiend. Met zijn kubusvorm past het cassettescherm als stijlvol vormgevingselement perfect in de moderne huisarchitectuur. Zonwering en gevel vormen een uitgebalanceerde interactie, welke voldoet aan de hoogste esthetische eisen

 

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 700 cm
tot uitval 400 cm

 

Met of zonder ingebouwde LED verlichting

semina life led akk buitenleven

Één voor allen

Semina Life is de allrounder onder de knikarmschermen. Ze overtuigt door haar moderne, frisse design in combinatie met bewezen weinor techniek. Door de uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding is de Semina Life een perfect alternatief voor een halfcasette. Veel technische highlights zorgen voor hoog comfort en duurzaamheid. Jong of oud, modern of traditioneel: Semina Life is altijd de juiste keuze, een klasse apart!

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 650 cm
tot uitval 400 cm


Met of zonder ingebouwde LED verlichting
Optioneel uit te voeren met volant.

topas akk buitenleven

Veel kwaliteit voor een klein budget

Het open zonnescherm weinor Topas is het perfecte instapmodel. Dankzij de vele verschillende uitvoeringen biedt de Topas voor iedere bouwsituatie de passende oplossing. Met een prachtig doek uit de omvangrijke weinor doekcollectie zorgt u voor sfeer.

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 1200 cm
tot uitval 400 cm

Optioneel uit te voeren met volant.

Sunmaster sunbasic akk buitenleven

SunBasic heeft een mooi rank ontwerp. Een sieraad op elke gevel. De betrouwbare knikarmen zijn de drijvende kracht achter dit knikarmscherm. Elke SunBasic heeft de vertrouwde kwaliteit van Sunmaster en is uitgevoerd in hoogwaardig aluminium. Je kan zelfs kiezen voor een volledig gesloten systeem (SunBasic Extra). Dan blijven het doek en het binnenwerk beter beschermd tegen weersinvloeden. Minder kans op beschadigingen of vuil dus. Daarnaast stikt Sunmaster al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen.

 

 Verkrijgbaar:

tot breedte 550 cm
tot uitval 300 cm

Optioneel uit te voeren met volant

sunmaster suneye akkbuitenleven

Het knikarmscherm SunEye heeft een fraai-gevormde cassette en een voorlijst met luxe afwerking met (hoogwaardig) aluminium afdekkappen. De hypermoderne atlas-knikarmen zijn van zeer hoge kwaliteit en bieden alle zekerheid. Omdat het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette blijft het binnenwerk beschermd. Ook het doek is van hoge kwaliteit. Sunmaster stikt namelijk al haar doeken met het ultra bestendige Tenara garen. De SunEye is er in 2 varianten: SunEye maatwerk & SunEye XL

 

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 745 cm
tot uitval 350 cm

sunmaster suncar akkbuitenleven

Het SunCar knikarmscherm heeft een mooie en luxe uitstraling. Dit scherm is gemaakt van aluminium profielen en roestvrijstalen bevestigingsmaterialen, het kwaliteitsdoek is gestikt met UV-bestendig Tenara®-garen. Dit garen is samengesteld uit 100% geëxpandeerd polyetrafluorethylene ePFTE. Dit is gelijkwaardig aan teflon. De kwaliteit en levensduur van deze draad zijn vele malen beter dan de standaard toegepaste garens. Het doek wordt opgeborgen in een afgesloten cassette. Daardoor blijft het binnenwerk beschermd.

 

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 600 cm
tot uitval 300 cm

uitvalschermen akk buitenleven

Met een uitbundig zonnetje kan het zomaar flink warm worden. Ook in huis. Een zonnescherm weert hitte en fel licht uit woonkamer slaapkamer. De kamertemperatuur blijft lekker aangenaam. Het diffuse licht van het schermdoek brengt sfeer in de kamer. Een uitvalscherm van Sunmaster is een sieraad voor je huis. Je hebt keuze uit heel veel maten en kleuren en technieken. Je vindt in onze collectie dus altijd het scherm van jouw smaak.

 

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 450 cm
tot uitval 200 cm

Een gekoppeld systeem is ook mogelijk waardoor er een grotere breedte behaald kan worden.