Serrezonwering

Veelzijdig inzetbare horizontale luifel voor terrasoverkappingen

Het zonweringssysteem van textiel de heroal HS, voor toepassingen op het glas, beschermt als horizontale zonwering tegen zonlicht. Doordat deze weinig ruimte inneemt, is deze op onopvallende wijze in de zonwering geïntegreerd. Doordat deze weinig ruimte inneemt, is deze op onopvallende wijze in de zonwering geïntegreerd. Het zonweringssysteem wordt, naast een ritssluiting, door middel van een tegentreksysteem gespannen.

Het systeem kan dankzij de uitstekende compatibiliteit, ook achteraf met de heroal terrasoverkappingssystemen worden geïntegreerd. De zonwering van textiel de heroal HS, is in diverse ontwerpen en textielsoorten verkrijgbaar en kan qua kleur op de heroal VS Z – OR worden afgestemd.

 

 Verkrijgbaar:

tot breedte 500 cm
tot uitval 300 cm

wgm top akk buitenleven

Stretch | OptiStretch

De WGM Top van weinor is dankzij haar flexibele constructie aanvrijwel elk bouwproject aan te passen, van de terrasoverkapping van hout,aluminium of staal tot aan de weinor Glasoase  en de warme serre. De zonwering beschermt betrouwbaar tegen oververhitting en draagt zo bij aan een aangenaam klimaat. Ook qua design heeft de WGM Top het enige te bieden. Met haar slanke profielen, het vrijwel schroefloze uiterlijk en een enorme keuze aan doekdessins en framekleuren past de zonwering zich decent aan het totale beeld van de huisgevel aan.

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 650 cm
tot uitval 600 cm

Weinor terrasoverkapping

Stretch-LED | OptiStretch-LED

De slanke, mooi gevormde serrezonwering Sottezza II wordt onder de terrasoverkapping ingezet. Daardoor komt het zonweringdoek nog beter tot zijn recht, het blijft altijd schoon en het terras wordt sfeervoller. Tegelijkertijd biedt de Sottezza II effectieve bescherming tegen schittering. Als ondergemonteerde  zonwering is de Sottezza II vooral geschikt onder terrasoverkappingen en serres, die qua constructie voldoende luchtcirculatie garanderen en daarmee het ontstaan van hoge temperaturen voorkomen. Tevens is ze bij serres als zinvolle aanvulling op buiten liggende zonwering in te zetten. Wanneer de serrezonwering bij harde wind moet worden ingerold, is de aan de binnenzijde liggende, tegen wind beschermde Sottezza II de beste keuze. Bovendien biedt zij de gewenste bescherming tegen de zon. Sottezza II is een allrounder en op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt, daardoor is ze voor bijna elke rechthoekige terrasoverkapping inzetbaar.

 

 

Verkrijgbaar:
tot breedte 600 cm
tot uitval 450 cm

Met of zonder ingebouwde LED verlichting