Screens

Heroal VS Z / VS

Screens voor optimaal gebruik van het daglicht

heroal screens zijn veelzijdig, bieden uitstekende prestaties en maximale flexibiliteit. Naast het voorkomen van verblinding en het buitenhouden van warmte kunnen heroal screens ook worden gebruikt als privacyschermen of om de leefruimte volledig te verduisteren. Door de grote keuze aan zonweringsdoeken, kleuren en montagevarianten bieden heroal screens voor buitengebruik de hoogste mate van ontwerpvrijheid, zodat de sreens zich qua vorm, kleur en grootte perfect aanpast aan het uiterlijk van uw huis of kantoorgebouw. Afhankelijk van de keuze van het zonwerende scherm wordt de binnenkomende UV-straling tot 98 % en wordt het directe zonlicht tot 100% gereduceerd.

Heroal vs z_vs
vertitex 2 akk buitenleven

VertiTex 2

De verticale zonwering VertiTex II beschermt tegen verblindende zon, het opwarmen van terras en binnenruimtes en tegen nieuwsgierige blikken. Terrasoverkapping, pergola-zonwering, raam, balkon of serre: VertiTex II past altijd. Dankzij haar compacte bouwwijze, de talrijke varianten en de veelzijdige functies voor zicht- en weersbescherming is de zonwering een ware alleskunner onder de verticale zonweringen. En het onopvallende design van de zonwering geeft uw huis op elke plaats een geweldig uiterlijk

Carré Zipscreen

Wil je een extra windvast screen? Dan kan je kiezen voor screens met ritsen aan de zijkant. Bijkomend voordeel is, dat er geen doekspleten meer zijn waar het licht door naar binnen komt. Veel mensen vinden deze screens ook visueel mooier dan een standaard screen. Sunmaster levert daarom de Carré 85 ZipScreen en de Carré 100 ZipScreen.  Ook verkrijgbaar in screen zonder rits !

square screen sunmaster akk buitenleven

SunZip Design

Slank en modern design

De SunZip Design105 heeft een strakke vormgeving en sluit daarom goed aan bij de eigentijdse woningbouw. Alle bevestigingsmaterialen blijven uit het zicht. Daarnaast verdwijnt de slanke onderlijst netjes in de kast. Gebruik je de screen niet, dan heb je maximaal doorzicht. Ook is de screen compact om te zien.

Curve Zipscreen

Langer genieten van het buitenleven met screens behoordt eveneens tot de mogelijkheid. Verfraai met onze screens jouw veranda en/of buitenverblijf en zorg dat je heerlijk uit de zon- of wind kunt vertoeven. Kies voor een Sunmaster-product.

Ook verkrijgbaar in screen zonder rits !