Rolluiken

heroal rolluik akk buitenleven

Heroal Rolluiken

Isolatie, veiligheid, privacy… rolluiken bieden het allemaal. AKK Buitenleven levert rolluiken in uiteenlopende maten, kleuren en bedieningen.

De rolluiken die je bij ons kunt bestellen bestaan uit een aluminium kap, aluminium geleiders en aluminium vol geschuimde lamellen. Rolluiken verduisteren, schrikken inbrekers af en beschermen jouw houten kozijnen. Maar hebben ook een geluidswerende werking. Hoe bedien jij de rolluiken graag? We hebben diverse mogelijkheden. Je bedient het rolluik elektrisch of handmatig.

Alukon Rolluiken

Duitse degelijkheid, de rolluiken van Alukon.

De rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en door en door corrosiebestendig. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur en optimale veiligheid en geborgenheid. De geïntegreerde rubber met stabilisator in de zijgeleider zorgt voor een soepele en stillere werking.

Optioneel zijn vierkante, ronde of halfronde kasten leverbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Sunmaster Rollbasic Rolluik

De RollBasic is leverbaar in hoogtes van 50 tot 280 cm en in breedtes van 50 tot 440 cm. Wanneer je rolluik extra smal en extra hoog moet zijn, kun je sinds kort kiezen voor het kleine broertje van de RollBasic, de RollBasic XS. Deze is leverbaar in een opvallend kleine kastafmeting vanaf 125 mm. Ondanks deze kleine kastafmeting, kan het bijzondere hoogtes kwijt. Ideaal voor situaties waar openslaande ramen een probleem vormen of gewoon omdat een compactere kast fraaier is.

voor meer informatie