Overkappingen

Meer woonkwaliteit,
perfect beschut.

Overkappingen worden bijna overal gebruikt. Als energie-efficiënte wintertuin, als design terrasoverkapping, als beschutting biedende luifel of als weerbestendige carport. Het Heroal aluminium profielsysteem stelt u in staat om individuele overkappingen op maat te ontwerpen. We laten u zien wat u met Heroal overkappingen allemaal kunt doen.

 

Verkrijgbaar:
vanaf breedte 300 cm t/m 720 cm
vanaf diepte 200 cm t/m 550 cm

Het kubistische glazen terrasdak

Terrazza Pure, het glazen terrasdak van weinor, is gebaseerd op een moderne kubistische dakvorm gecombineerd met een innovatieve constructie. Bij de Terrazza Pure is de helling in de frameconstructie geïntegreerd en daardoor van buitenaf niet zichtbaar. Het resultaat: een helder en kubistisch design in combinatie met een betrouwbare afwatering, de perfecte oplossing voor iedereen. Wie van veel natuurlijk licht op het terras wil genieten en gelijktijdig waarde hecht aan een betrouwbare en modern vormgegeven weersbescherming.

Verkrijgbaar:
vanaf breedte
vanaf diepte 

terrazza akk buitenleven

Wonderlijk toepasbaar – de juiste terrasoverkapping voor uw wensen

Terrasplezier tot ver in de herfst – met de weinor terrasoverkapping Terrazza bent u optimaal beschermd tegen weer en wind. En ook uw terrasmeubels kunnen probleemloos buiten blijven staan. De weinor terrasoverkapping overtuigt door een elegante constructie, een fraai design en hoge belastbaarheid. 


Verkrijgbaar:
vanaf breedte
vanaf diepte

glasoases akk buitenleven

lichtdoorlatende elegantie

Maak van uw overkapping een echte tuinkamer, met de Weinor Glazen schuifwanden kunt u nu in alle seizoenen genieten van uw overkapping. Zo haalt u de tuin in huis – de elegante weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten. Ze bestaat uit een terrasoverkapping Terrazza of Terrazza Pure welke onderbouwd met volglazen elementen tot een ongeïsoleerde serre gemaakt wordt. Veel verschillende flexibele en vaste zij-elementen maken een reeks aan combinatiemogelijkheden mogelijk.


Verkrijgbaar:
Voor alle type overkappingen