Horren
Insectenwering

plissé hordeuren akk buitenleven

Plissé hordeuren

De plissé hordeuren van het merk Grandeur zijn hordeuren met klasse, eenvoudig in het gebruik, elegant, supersterk en kindvriendelijk. Er zijn diverse modellen plissé hordeuren op de markt, AKK Buitenleven levert alleen de allerbeste!

Hordeuren

De scharnierende hordeur of Pendel hordeur is een prachtige hordeur die robuust, degelijk, en tegelijkertijd elegant en subtiel is. De hordeur is volledig in aluminium uitgevoerd, en wordt geleverd met professioneel gaas, wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd, waardoor het plaatsen van de hordeur eenvoudig is. De sluitmagneet is onzichtbaar weggewerkt achter het frame.

De hordeur kan worden uitgevoerd met pollenwerend gaas, dat helpt bij een pollenallergie. Voor huisdieren is extra sterk huisdierengaas beschikbaar dat bestand is tegen honden- en kattennagels

 

scharnierende hordeur akk buitenleven
Inzethor | AKK Buitenleven

Inzet horren

De inzethor is geschikt voor alle kunststof, houten en aluminium kozijnen draai-kiepramen. De inzethor wordt geheel op maat en in één geheel aangeleverd. De inzethor kan simpelweg uit de verpakking worden gehaald en met één beweging in de raamopening worden gezet, zonder schroeven of tape.

Rolhorren

Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen. De rolhor één van de meest slanke rolhorren die er bestaan,.

Tooghor | AKK Buitenleven

Specials

Toogramen of Schuine ramen zijn uniek. Dit vraagt dan ook om een unieke oplossing: niet één tooghor of andere special is hetzelfde. Afhankelijk van het kozijnsoort is ook het te leveren type tooghor of andere speciale hor verkrijgbaar. 

 

 

Één ding hebben alle horren gemeen:
 ze sluiten perfect af dankzij borstelafdichting
 ze zijn leverbaar met diverse soorten gaas óf screendoek
 Ook tooghorren en andere speciale horren zijn makkelijk in gebruik en bediening.