Horren

plissé hordeuren akk buitenleven

Plissé hordeuren

De plissé hordeuren van het merk Grandeur zijn hordeuren met klasse, eenvoudig in het gebruik, elegant, supersterk en kindvriendelijk. Er zijn diverse modellen plissé hordeuren op de markt, AKK Buitenleven levert alleen de allerbeste!

Scharnierende hordeuren

De scharnierende hordeur CA-100 is een prachtige scharnierende hordeur die robuust, degelijk, en tegelijkertijd elegant en subtiel is. De hordeur is volledig in aluminium uitgevoerd, en wordt geleverd met professioneel gaas. De CA-100 wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd, waardoor het plaatsen van de hordeur eenvoudig is. De sluitmagneet is onzichtbaar weggewerkt achter het frame.

De hordeur kan worden uitgevoerd met pollenwerend gaas, dat helpt bij een pollenallergie. Voor huisdieren is extra sterk huisdierengaas beschikbaar dat bestand is tegen honden- en kattennagels

scharnierende hordeur akk buitenleven
inzethorren akk buitenleven

Inzet horren

De inzethor PE-100 is geschikt voor alle kunststof, houten en aluminium kozijnen draai-kiepramen. De inzethor wordt geheel op maat en in één geheel aangeleverd. De inzethor kan simpelweg uit de verpakking worden gehaald en met één beweging in de raamopening worden gezet, zonder schroeven of tape.

Rolhorren

Onze rolhorren zijn geschikt voor vrijwel alle naar binnen en buiten draaiende ramen en dakramen. De rolhor RO-50 is met 3,1 cm de meest slanke rolhor die er bestaat, en de professionele RO-100 is het absolute topmodel rolhor in de markt met een maximale maat van wel 250 cm breed en 250 cm hoog.

Benieuwd naar uw mogelijkheden ?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op

zo kunnen we samen met u kijken naar de beste oplossing.
Ook als u nog niet heeft gevonden wat u zoekt. Er zijn talloze extra oplossingen !

voor meer informatie