Binnenzonwering

Binnenzonwering | AKK Buitenleven

Plisségordijnen

Top-down plisségordijn met variabele instelmogelijkheden. 

U kent hem vast, de plissé die halverwege het raam geplaatst kan worden, maar ook de bovenkant of juist de onderkant van het raam kan bedekken. Een product dat uitermate geschikt is om hinderlijke inkijk van buiten naar binnen tegen te gaan. Door de flinterdunne metaallaag, kunt u (afhankelijk van de gekozen doeksoort) wel van binnen naar buiten kijken!

Rolgordijnen

Verosol beschikt over een aantal rolgordijnen die in vele afmetingen gemaakt kunnen worden. Een van deze is de QS serie. Deze Verosol rolgordijnen kenmerken zich door het mooie design en de zeer  lichte bediening. Er zijn diverse opties mogelijk. Zo is er naast de standaard uitvoering ook een cassette uitvoering die door een slimme ontwikkeling erg geruisloos is. Ondanks de Aluminium ketting waarmee u het product bediend. Alle rolgordijnen zijn uiteraard ook als elektrische variant uit te voeren waardoor het gebruikers gemak alleen maar toeneemt.

rolgordijn verosol akk buitenleven

Gordijnen

De gordijnstof van Verosol is een stof dat niet alleen warmte en licht reguleert, maar het beschermt ook uw eigendommen tegen UV straling. Het gordijn biedt u tevens privacy terwijl u  perfect contact houdt met de buitenwereld. De gordijnstof is er in 11 kleuren en twee transparanties. 

Gordijnen zijn te maken met verschillende plooien. Het beste resultaat bereikt u indien het gordijn met een zogeheten “wave” plooi laat confectioneren.

Jaloezieen

Verosol heeft geen groot assortiment jaloezien maar naast de standaard jaloezie valt er één echt op: Design Milano, de jaloezie met de bijzondere bedieningsstang. Bij een standaard jaloezie zijn koordrem en kantelstang gescheiden. De Milano heeft één bedieningsstang waarmee u de jaloezie bedient. Het optrekken van de jaloezie kan door alleen aan de koorden te trekken en voor het neerlaten hoeft alleen de handgreep van de bedieningsstang iets naar beneden getrokken te worden. Door te draaien aan dezelfde bedienstang zet u de lamel in de gewenste positie

paneelgordijnen verosol akk buitenleven

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn rechte, strak hangende stroken stof die verticaal aan een railsysteem gemonteerd zijn. De panelen schuiven voor elkaar langs en, afhankelijk van de door u gekozen bediening, naar links, naar rechts of naar elkaar toe.

Afhankelijk van de systeembreedte kunnen meerdere kanalen geleverd worden.
Naast verschillende afmetingen biedt Verosol ook de keuze uit diverse kleuren en zowel dichte als (semi)transparante stoffen.

logo verosol akk buitenleven

Onze missie is: “Het leveren van zonwering oplossingen waarbij het uitzicht naar buiten behouden blijft, terwijl schittering en warmte overdracht door ramen worden vermindert, in alle soorten gebouwen”.
Verosol is een specialist in het ontwerpen en produceren van functionele stoffen voor binnenzonwering. Verosol is tevens de uitvinder van het gemetalliseerde textiel. We zijn continu aan het innoveren om de beste prestaties te bieden op het gebied van warmte en daglichtregeling, om een ​​duurzamere leefomgeving te creëren. Verosol, met het hoofdkantoor in Eibergen, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Spanje en een wereldwijd licentienetwerk voor wereldwijde distributie. Sinds de vroege jaren blijven we trouw aan Cornelis z’n  nalatenschap. We leven en streven naar het creëren van duurzame omgevingen waar mensen comfortabel kunnen wonen en werken.

logo verosol akk buitenleven

Door het internationale karakter van ons bedrijf is de informatie over het textiel in het Engels.
Het metalliseren van doek is meteen ook het geheim van Verosol. De crux zit hem in de voorbehandeling van het textiel. Het speciaal geweven textiel wordt grondig schoongemaakt, zodat de hechting van het aluminium maximaal is. Het metalliseren is vervolgens een vak apart. Een aluminiumlaag op een egaal vlak aanbrengen, zoals in de verpakkingsindustrie gebeurt, is eenvoudig. Maar textiel is onregelmatig van structuur en daardoor veel moeilijker te metalliseren. Dat is de vakkennis waarmee Verosol zich duidelijk onderscheidt van concurrenten. Het is dan ook niet gek dat Verosol het beste zon reflecterende doek van de wereld produceert Met doeken die tot wel 83% reflecteren zijn de Verosol producten gelijkwaardig aan buitenzonwering

logo verosol akk buitenleven

Zonwering

Is een must voor ieder interieur. Bij Verosol vindt u uiteenlopende soorten zonwering, waardoor er altijd voldoende keuze is om uw ramen van een functionele raambekleding te voorzien. Voor gedegen advies kunt u langs bij een van onze verkooppunten. Wanneer u zich alvast wat meer wilt inlezen met betrekking tot ons assortiment en de bijbehorende producteigenschappen, kunt u onze brochure downloaden of bekijk hier de pagina hoe binnenzonwering werkt.. En onze dealers verzorgen graag advies op maat en zorgen ervoor dat u de perfecte Verosol zonwering zult vinden.